Rajasthan Tour | book your private India tour with a local Indian Travel Agency - Travel information

Rajasthan Tour, completely customized upon your wishes. Contact our local India Travel Agent for more details and a free offer.

Essence of Rajasthan

private tour

The vibrant culture and splendid heritage of Rajasthan

Rajasthan is the most imaginative region in India. Huge palaces, women in colourful saris, men with turbans and beards, elephants and camels, spectacular festivals. Rajasthan is waiting for you.

from 965,-
11 days

Essence of Rajasthan
 
Request an Offer

Thank you for your interest! You can request a personalized offer right now, or continue to add more items of interest to your wish list.

I'm interested

Enter your email adress and we will send you more information about this.

Tabs

Reisbegeleiding

Deze reis wordt ter plekke uitgevoerd door lokale Engelstalige reisbegeleiders. We hebben gekozen voor lokale reisbegeleiding omdat deze normaal gesproken van goede kwaliteit zijn, goed Engels spreken en beschikken over uitgebreide kennis van het te bezoeken gebied en cultuur en de lokale gewoonten. Toch blijft de reisbegeleider in eerste instantie een reisbegeleider; verantwoordelijk voor de logistiek van de reis en is het geen gids. We raden u dan ook altijd aan om voor achtergrondinformatie een goede reisgids over het land mee te nemen.

Uiteraard kunnen er zich zaken voordoen die ook een reisbegeleider niet kan voorkomen.
Er kunnen zich natuurrampen voordoen, hotels zijn plotsklaps overboekt of bezet door de overheid, vluchten of treinreizen worden gecancelled, allemaal zaken die gelukkig bijna nooit voorkomen, maar niet uit te sluiten zijn.
In zo’n geval zal de reisbegeleider, in overleg met de reizigers en Dimsum Reizen, op zoek gaan naar een geschikt alternatief.

Bent u ter plaatse niet tevreden, dan hoort de reisbegeleider dit graag van u, zodat hij/zij direct een oplossing kan trachten te vinden.

Accommodatie

U overnacht afwisselend in eenvoudige en goede middenklasse hotels (in het stammengebied eenvoudig, in Puri goed). Er wordt niet gekampeerd op deze reis.


Bij het boeken van deze reis wordt u standaard ingedeeld in een tweepersoonskamer. Dit betekent dat u – indien u zich alleen inschrijft - met een medereiziger van hetzelfde geslacht een kamer deelt. Uiteraard is het ook mogelijk om een eenpersoonskamer te boeken. Dan wordt de eenpersoonskamertoeslag zoals genoemd op onze website berekend. Dit kunt u bij boeking aangeven op het boekingsformulier.

Internationale vluchten

U vliegt van Amsterdam naar Delhi en terug met KLM. Het kan ook zijn dat we met Lufthansa of Austrian Airlines vliegen en dat eventueel Kolkata als aanvluchthaven wordt gebruikt.

KL 871 Amsterdam – Delhi 12.55 -01.10*
KL 872 Delhi – Amsterdam 03.30- 07.30
* aankomst volgende dag

De hier gegeven vluchtgegevens zijn gebaseerd op het vluchtschema zoals nu bekend en kunnen onderhevig zijn aan wijzigingen; dit kan invloed hebben op de vertrekdatum en de keuze van luchtvaartmaatschappij. Het kan zijn dat we genoodzaakt zijn voor een andere (gerenommeerde) luchtvaartmaatschappij te kiezen, of dat bovenstaand vluchtschema wijzigt. Eén week voor vertrek ontvangt u een brief met daarin de definitieve vluchtgegevens.

Vervoer

U maakt gebruik van een binnenlandse vlucht van Delhi naar Bubaneshwar en v.v. In Orissa zelf wordt u vervoerd in traditionele Ambassadors of Indiase jeeps (max. 5 personen per jeep). Houdt er rekening mee dat u de wegen slecht kunnen zijn, zeker in de moesson en na regenbuien.

Reis boeken?

Wilt u deze reis boeken of eerst een vrijblijvende optie nemen? Vul dan uw gegevens in.
Book your trip

Request an Offer

Are you interested in this trip? Request an personalized offer. You will receive an offer with the exact price per person and the exact number of travel days.
Request an Offer

Hi, I am Bharathi, your local travel agent.
Discover india with me!

find out more

Hi, I am Bharathi, your local travel agent.
Discover india with me!

find out more